CERTIFICARI
PROFIL COMPANIE
 
 

ICSH S.A - Intreprinderea de Constructii Siderurgice Hunedoara a fost infiintata in luna iulie 1950, in subordinea Ministerului Industriei Metalurgice, ca antreprenor general, pentru construirea, repararea si punerea in functiune a obiectivelor de pe platforma Combinatului Siderurgic Hunedoara - Siderurgica S.A, Combinatului Siderurgic Calan - Sidermet S.A, calitate in care a realizat cu forte proprii peste 90% din volumul lucrarilor de constructii montaj, instalatii si punere in functiune, dispunand de un know-how fara concurenta in zona.

De-a lungul anilor ICSH si-a diversificat obiectul de activitate realizand si alte obiective din domeniul constructiilor industriale, comerciale si civile.

In prezent unitatea noastra are un capital social de 4 mil. euro si are in proprietate toate activele necesare acoperirii obiectului de activitate.

Cu peste 100 de angajati dispusi pe cele 4 obiecte de activitate - confectii metalice, transport beton, inchiriere utilaje, inchiriere spatii - ICSH S.A este pregatita sa faca fata oricarei incercari. Sistemul de management al calitatii ISO 9001 implementat precum si detinerea certificarilor specifice activitatilor derulate duce la obtinerea de produse si servicii la standarde europene.